VFW Felirat Magyar
A pályaudvar építése nemzeti ügy lett, hiszen a mai Nyugati pályaudvarral szemben, amelyet külföldi cégek építették, a Keleti a magyar ipar és a MÁV közös munkájának eredménye volt. A Keleti emellett az első indulások pályaudvara: 1932. szeptember 12-én innen gördült ki Almásfüzitő felé a híres V 40 001 számú Kandó mozdonnyal az a vonat, amely a vasút villamosítás kezdetét jelentette Magyarországon. Az Árpád nevű dízel sínautóbusz innen indult először útjára Bécs felé, akárcsak az Orient Expressz a Balkán felé.
VFW felirat magyar
Ez a tsMuxer GUI tényleg remek programocska. Én pont a fordítottját csinálom, mkv-ből DVD-videót, és ezzel szoktam kiszedni az eredeti hangsávot az mkv-ból, amihez szinkronizálom a magyar aviból kilopott hangsávot. (Muszáj, mert sok helyen csúszás van, ezért ezt külön hangszerkesztőben javítom.)
Sziasztok! Van egy blu ray filmem, aminek a feliratát kiszedtem szerkesztés céljából, de valamiért nem tudom visszailleszteni, ugyanis azt kapom hibának, hogy nem ismert adatfolyam. A feliratot átkonvertáltam srt-be, majd a szerkesztés után sup-ba, és a ts muxer-el nem tudom egyesíteni a bd filmmel.Mi lehet a gond? Köszi a választ. 041b061a72